Les ballarines d'Studio Danza Maestre es pengen tres medalles a la Dance World Cup

Les guardonades en diferents categories han estat Paula Manzano, Laura Bitca i Anna Vives

Esports

Les ballarines d'Studio Danza Maetre es pengen tres medalles a la Dance World Cup
Les ballarines d'Studio Danza Maetre es pengen tres medalles a la Dance World Cup | Studio Danza Maestre / Ajuntament de Montornès

L’escola de dansa amb seu a Montornès i Montmeló Studio Danza Maestre ha aconseguit un or i dues plates a la Dance World Cup, en el seu primer any amb equip de competició. Les ballarines guardonades han estat Paula Manzano, Laura Bitca i Anna Vives.

Paula Manzano s’ha penjat la medalla d’or en la modalitat mini solo jazz i show dance amb la coreografia Puttin on the ritz, i la de plata en la modalitat mini duo modern amb la seva companya Laura Bitca i la coreografia Chaplin. Totes dues ballarines tenen 9 anys.

Per la seva part, Anna Vives també ha aconseguit la medalla de plata amb la coreografia What do you want for me. Ha estat en la categoria junior dins de la modalitat hip hop, street dance i comercial dance.

La final DWC World va tenir lloc a finals del mes de juny a Sitges. Per participar en aquesta competició de caire mundial, les ballarines han hagut de ser seleccionades. Al mes de març van participar en la fase espanyola de la Dance World Cup en què van guanyar 7 medalles i 3 trofeus, un d’ells com a premi a la millor actuació de les categories mini i junior amb la coreografia Chaplin.

El grup també va participar en els Premis coreogràfics Sant Boi, on va obtenir 5 medalles i 2 premis a la gala final.

Aquest és el primer curs que l’escola de dansa incorpora un grup de competició. Un total de 16 ballarines s’han preparat durant l’any per poder participar en concursos de ball.

Les integrants del grup s’especialitzen en les categories de dansa clàssica, urbana, jazz i acrobàcia. Està previst que al mes de setembre es torni a fer un càsting per triar els grups que competiran la propera temporada.

Edicions locals