Catfolkin estrena a la festa major la nova versió de la polca de Montmeló

Hi van assistir dos dels quatre membres montmelonins de la banda, el Tito i l'Alberto

Cultura

D'esquerra a dreta: els regidors Pere Rodríguez i Ariadna Ojeda, l'alcalde, Antoni Guil, i dos dels membres montmelonins de Catfolkin, Alberto González i Tito Álvarez
D'esquerra a dreta: els regidors Pere Rodríguez i Ariadna Ojeda, l'alcalde, Antoni Guil, i dos dels membres montmelonins de Catfolkin, Alberto González i Tito Álvarez | Ajuntament de Montmeló

El Tito Álvarez i l'Alberto González, dos dels quatre membres montmelonins de Catfolkin, van ser dijous a la plaça de la Vila per presentar durant el toc d'inici de festa major la versió que la banda ha fet de la polca de Montmeló.

Abans de la traca inicial, Martí Torras, el conductor de la festa, va anunciar la sorpresa de la jornada: es tractava del regal del grup Catfolkin a la ciutadania de Montmeló en forma de cançó. Aquesta banda vallesana, formada per set músics, quatre dels quals són montmelonins, va estrenar així la cançó davant tot el públic que omplia la plaça de la Vila.

En agraïment a la feina feta, l'Ajuntament va obsequiar els membres de Catfolkin amb el segell del municipi, el . La versió de Catfolkin es pot descarregar des del web municipal.

Edicions locals