Més de 500 participants en la votació presencial dels pressupostos participatius de Montmeló

Pròximament es podrà votar per internet

Societat

Més de 500 persones participen en la votació presencial dels pressupostos participatius de Montmeló
Més de 500 persones participen en la votació presencial dels pressupostos participatius de Montmeló | Ajuntament de Montmeló

El passat 2 de juny es va obrir el període de votació dels pressupostos participatius de Montmeló a la Fira del Comerç, i des del dia 4 fins al 2 de juliol es va obrir el punt de votació a l'OAC, el Casal de la Gent Gran i la Torreta. I en total se n'han recollit 548 vots.

La votació presencial va registrar una afluència massiva el dia de la Fira del Comerç, a l'estant de l'Ajuntament, on van votar 358 persones. Els 190 vots restants s'han realitzat durant tot el mes en els altres punts de votació establerts.

En total han participat un 7,3% del cens total de 7.426 persones majors de 16 anys empadronades a Montmeló. L'Ajuntament ho valora com a "bona xifra", però "espera incrementar-la notablement a través del vot electrònic".

Durant aquesta setmana es passarà tota la informació recollida a una base de dades de la plataforma digital que es farà servir per realitzar el vot per internet, per tal que no hi hagi possibilitat de registrar vots repetits. Així doncs, aviat es reprendrà a través d'internet el vot dels pressupostos participatius durant el mes de juliol i agost.

Edicions locals