L'actuació castellera és una de les novetats d'enguany

Serà diumenge a la torreta amb els Castellers de Mollet

Cultura

Diumenge al matí es viurà una gran novetat de la festa major d'enguany. Serà l'actuació castellera que anirà a càrrec dels Castellers de Mollet als jardins de la Torreta.

Primer de tot (11.30 h) muntaran un taller per ensenyar als assistents com fer castells i els donaran consells sobre la temàtica. Tot seguit, engegarà l'actuació. Malgrat que fins l'últim assaig no decidiran exactament quins castells faran, sí que han pogut avançar que seran de 6.

La diada castellera acabarà al voltant de les 13 h, quan al mateix lloc començarà la 29a degustació d'aperitius.

Actuació amb polèmica

La decisió de comptar amb la colla molletana ha caigut amb certa polèmica. Els Manyacs de Parets recorden que ja havien parlat amb el regidor d'ERC, Albert Monserrat, per ser ells la primera colla a celebrar una diada castellera per la festa major de Montmeló. La proximitat dels dos municipis, el fet que Manyacs compti amb diversos integrants montmelonins i la manca d'una colla castellera a Montmeló va motivar Monserrat a convidar diverses vegades els paretans els últims dos anys, i va intentar tramitar-ho: Manyacs "no demanava diners, sinó només un pica-pica", però al final la decisió ha estat comptar amb la colla molletana.

Edicions locals