El montmeloní Dídac Shanti presenta la seva primera cançó trap en català

També està disponible el videoclip d'aquest senzill

Cultura

El montmeloní Dídac Shanti presenta el seu primer trap en català
El montmeloní Dídac Shanti presenta el seu primer trap en català

El jove montmeloní Dídac Santisteban, artísticament conegut com a Dídac Shanti, va presentar dijous el seu primer trap en català.

Es tracta de la cançó Vull Estar Amb Tu, la primera que ha fet en català, i que ja està disponible a totes les plataformes digitals. A més, també ha penjat el videoclip oficial a YouTube. Amb aquest treball, Shanti i la seva companyia (Maragda Productions) "esperen obrir-se a més públics".

"El català és la meva llengua i sentia la necessitat d'incorporar-lo i normalitzar-lo a la meva música", afirma Shanti, qui diu que "el trap és un gènere de moda" al qual s'hi ha volgut apropar amb les últimes dues cançons. Ell, però, és més de merengue i reggaeton: "són els ritmes que m'arriben més i la música que més m'agrada fer". De fet, a l'octubre estrenarà "una cançó al més pur estil reggaeton amb el dj i productor de Montornès Chris Locz".

El montmeloní va començar al món de la música el 2014, però el 2017 la seva carrera musical va fer un salt qualitatiu en incorporar-se a Maragda Productions, una marca especialitzada en la professionalització de talents musicals.

 

 

Edicions locals