Antoni Guil deixarà l'alcaldia de Montmeló abans d'acabar el mandat

Fa unes setmanes va assegurar que es trobava en una "etapa de reflexió" i que estava "valorant la continuïtat" com a alcaldable

Política

Antoni Guil deixarà l'alcaldia de Montmeló abans d'acabar el mandat
Antoni Guil deixarà l'alcaldia de Montmeló abans d'acabar el mandat

L'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, deixarà el càrrec abans que acabi el mandat, el maig vinent. Fa unes setmanes ja va assegurar que es trobava en una "etapa de reflexió" i que estava "valorant la continuïtat" com a alcaldable. Ara ja ha confirmat la seva decisió.

Guil assegura que des del primer dia s'havia "fixat dos mandats per portar a bon port el projecte del PSC de Montmeló" i considera que "vuit anys ha estat temps prou suficient". "Crec que el més adient és no tornar-me a presentar", assegura Guil.

L'alcalde, que va entrar com a regidor el 1987 i des d'aleshores ha format part del govern en gairebé 24 anys, afirma, però, que no se sent "cansat" pel que fa al servei a la ciutadania: "no deixaré de prestar servei a la ciutadania, ho faré des d'un altre àmbit: des de l'associacionisme. El meu compromís amb el poble és vigent i actiu".

Fa vuit anys va "entomar una etapa de vida amb il·lusió i ganes de tirar endavant el projecte de poble del PSC" i ara, en la seva recta final com alcalde, es mostra satisfet per la tasca realitzada.

Edicions locals