La FITKAM esgota les entrades en la meitat dels seus espectacles

De fet, es van ocupar més del 80% dels seients disponibles durant tot el cap de setmana

Cultura

La FITKAM esgota les entrades en la meitat dels seus espectacles
La FITKAM esgota les entrades en la meitat dels seus espectacles | Gerard Magrinyà

La 6a edició de la FITKAM (Fira Infantil i juvenil de Teatre Kacu Mensi) a Montmeló, celebrada el cap de setmana, ha venut més del 80% de les entrades disponibles per als espectacles tancats –a l’Agrupa, la Sala Polivalent, la carpa de circ, la Sala Polivalent Petita i La Concòrdia–, i ha penjat el cartell de complet en la meitat de funcions.

La venda anticipada d’entrades, una de les novetats d'aquesta edició, ha tingut molt bona acollida per part del públic. Tant és així, que mitjançant aquest servei es van vendre el 40% dels tiquets.

Durant tres dies, Montmeló ha acollit 23 espectacles infantils i familiars de gèneres tan diversos com el circ, els titelles, el teatre visual, musical o el clown, i un dels grans reclams per part del públic han estat les representacions que han tingut lloc a l’aire lliure, als Jardins de la Torreta. També ho ha estat la carpa de circ muntada a la plaça de la Vila, on les companyies Circ Xic i Mo Clown Cia van omplir l’aforament.

El president de Kacu Mensi, Lluís Rovira, es mostra molt satisfet amb la qualitat dels espectacles i la quantitat de públic que s’ha acostat fins al municipi a gaudir d’aquesta festa del teatre infantil, i destaca que enguany s’ha creat el programa pensant en les famílies i els programadors, per facilitar-los l’assistència al màxim de funcions.

Els espectacles i companyies que han participat en l’edició de 2018 de FITKAM són: Teatre de funàmbuls (Circ Xic), Papallones (Carles Cuberes), Mr. Arlet (Moi Jordana Cia. de Circ), Nyam, nyam (D’aquidalla), Bianco (Teatre Labú), Bergamotto show al carrer (Bergamotto), Dins la panxa del llop (De paper), El globus vermell (Mo clown cia), La Filomena va al riu (Pengim Penjam), Quo no vadis (La Pera llaminera),  L’arbre dels xumets (El replà produccions), Els cistells de la caputxeta (Samfaina de colors), Osset meu & the soundbox (Bruc Brothers Company), Singing Talent Show (Cia M&M i Namar Producciones), El senyor de les Baldufes (Cia Pénelope i Aquiles), En Joan sense por (Més tumàcat), La rateta que fregava l’escaleta (Dreams teatre), La volta al món en uns quants contes (Jomeloguisojomelo.com).

Edicions locals