Desestimada la nova connexió entre El Raiguer i Riera Marsà

L'Ajuntament havia sol·licitat un ajut a la Diputació per finançar la construcció d'una passera entre els dos polígons

Economia

Desestimada la nova connexió entre El Raiguer i Riera Marsà
Desestimada la nova connexió entre El Raiguer i Riera Marsà

Montmeló

En la valoració de les sol·licituds dels ajuntaments en relació amb la modernització de polígons, la Diputació ha desestimat, per menor valoració i esgotament de crèdit, atorgar un ajut a l'Ajuntament de Montmeló per a la reforma del polígon Riera Marsà.

Es tracta d'un projecte que preveia una nova connexió entre aquest polígon i el del Raiguer per mitjà d’un passera per a vianants per sobre el riu Congost. L’execució de l’obra, pressupostada en 977.500 euros per l’Ajuntament de Montmeló, estava supeditada a l’obtenció d’aquesta subvenció del programa de modernització de polígons.

Pere Rodríguez, primer tinent d’alcalde i regidor de Mobilitat de Montmeló, lamenta que el projecte no pugui tirar endavant, però treu ferro a la decisió de la Diputació perquè, segons assegura, “la passera tampoc no és una necessitat molt urgent, ja que la mobilitat entre els dos polígons ja està garantida”.

Rodríguez afegeix que l’Ajuntament no disposa dels recursos propis necessaris per tirar endavant el projecte i que, per tant, “tornarem a presentar la proposta d'unió dels dos polígons amb una passera en futures convocatòries”.

La Diputació també ha rebutjat concedir una subvenció a l'Ajuntament de Parets del Vallès per desenvolupar una nova xarxa d'abastament d'aigua potable al polígon industrial Llevant, però sí que n'ha concedit una, de 234.000 euros, per millorar els polígons Can Prat i Can Magarola de Mollet del Vallès.

Edicions locals