Antoni Guil es planteja no presentar-se a la reelecció a l'alcaldia de Montmeló

L'alcalde socialista assegura que està en una etapa de "reflexió"

Política

Antoni Guil es planteja no presentar-se a la reelecció a l'alcaldia de Montmeló
Antoni Guil es planteja no presentar-se a la reelecció a l'alcaldia de Montmeló

L'alcalde de Montmeló, Antoni Guil, ha explicat en declaracions al diari Som que podria no presentar-se a la reelecció en les pròximes eleccions municipals que se celebraran el maig del 2019. Concretament ha assegurat que es troba en una "etapa de reflexió" i que està "valorant la continuïtat" com a alcaldable. "He de pensar si tornar a presentar-me o no", diu Guil, qui ara com ara encara no ha pres una decisió definitiva, però que, segons assegura ell mateix, tampoc no trigarà gaire temps a fer-ho oficial, "entre aquest mes de maig i juny", diu.

Davant d'això, els dubtes al capdavant del Partit Socialista de Montmeló són evidents. El primer tinent d'alcalde i primer secretari socialista al poble, Pere Rodríguez, sí que ha assegurat que Guil els ha informat internament que "no té la intenció de repetir" i ha afegit que si es fa oficial l'adéu de Guil, Rodríguez es postularia com un dels possibles candidats a ser el cap de llista del PSC a les properes eleccions municipals. El nom de l'alcaldable, però "l'hauria de decidir el partit", indica Rodríguez.

Antoni Guil és alcalde de Montmeló des del 2010, quan va substituir Manel Ramal, i posteriorment va revalidar el càrrec en les eleccions de 2011 i 2015. Guil és militant del PSC i presideix la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona. Des de ben jove també ha estat vinculat a un bon grapat d’entitats locals, i entre d'altres va ser portaveu de la Plataforma Cívica per Montmeló.

Edicions locals