Sessió professional sobre el procés de transformació digital d'una empresa

Witte y Solà i l'AIBV organitzen una xerrada en el marc del cicle de conferències Petit Comitè

Economia

Xerrada sobre la transformació digital a l'empresa
Xerrada sobre la transformació digital a l'empresa

Sant Fost de Campsentelles

L'empresa Witte y Solà, en col·laboració amb l'Agrupació d'Industrials del Baix Vallès (AIBV), organitza dijous una nova edició del Petit Comitè, un cicle de conferències i un nou fòrum d'intercanvi d'idees per fomentar la innovació i els nous models de gestió en l'àmbit de l'empresa.

Aquest any l'esdeveniment se celebrarà per primera vegada a la tarda, de 18 a 20 h, i comptarà amb dos professionals de renom en l'àmbit de la transformació digital. Seran Genís Roca, especialista en estratègia digital i anàlisi de l'entorn, i Francisco Requena, responsable d'innovació de Smart Factory a Seat.

Tots dos oferiran dues visions diferents de la transformació digital a l'empresa. D'una banda, Genís Roca donarà una visió més humanista i propera del nou paradigma en el qual estem immersos i ajudarà a prendre perspectiva per entendre el moment actual, mentre que Francisco Requena proporcionarà un punt de vista més tècnic però posant el focus en les persones i en la seva importància en el procés de transformació digital d'una indústria.

Les dues xerrades tindran lloc dijous (18.30 i 19.15 h) a l'Ateneu de Sant Fost, plaça de la Vila, s/n; i acabaran amb un debat entre tots els assistens i amb una sessió de networking. Per assistir-hi cal registrar-se a www.wys.es

Edicions locals