Diumenge s'estrena a la Polivalent el darrer monòleg dirigit per la montmelonina Montse Butjosa

Carles Gilabert és l'intèrpret de l'obra 'Res em fa major'

Cultura

Diumenge s'estrena a la Polivalent el darrer monòleg dirigit per la montmelonina Montse Butjosa
Diumenge s'estrena a la Polivalent el darrer monòleg dirigit per la montmelonina Montse Butjosa | Ajuntament de Montmeló

La sala Polivalent acollirà diumenge (18 h) l'obra Res em fa major, que dirigeix la montmelonina Montse Butjosa, interpreta l'actor Carles Gilabert i ha produït Pelevin Produccions.

Es tracta d'un monòleg íntim i directe i ple d'emocions. Gilabert mostrarà al públic el paisatge quotidià dels seus somnis i les seves pors, i dels seus secrets i les seves passions. Tot hi té cabuda en una mena de collage no etiquetable en què el plaer de dir, ser vist i ser escoltat són les úniques pretensions. Res em Fa Major és un espectacle que es va escriure durant molts anys, que fa molts quilòmetres sense moure’s i que es crea a si mateix cada vegada.

Els assistents, que poden comprar les entrades al web de tictactiquet, o al Centre Cultural la Torreta (de dilluns a divendres, de 16 h a 21 h) –entrada general 12 €, carnet jove 9 €, jubilats i menors 7 €– podran gaudir d'aquest íntim i meravellós espectacle amb accent local.

Edicions locals