L'Ajuntament de Montmeló donarà una vuitantena d'ajuts per pagar la taxa de l'aigua d'enguany

També bonificarà la quota íntegra de l'IBI a setze famílies

Societat

La junta de govern ha aprovat en les darreres setmanes la concessió de 82 bonificacions de la taxa del subministrament d'aigua per a l'any 2018. Els veïns n'havien fet 117 sol·licituds.

A més d'aquesta ajuda, en el període del 20 de març al 17 d'abril, la junta de govern també ha aprovat la bonificació de la quota íntegra de l'IBI del domicili habitual per al 2017 per a setze famílies (2.459,31 €), així com les bonificacions per a la pràctica d’esport a entitats esportives del municipi per a la temporada 2017-2018 per a set esportistes (1.756,78 €).

Altres punts que s'han aprovat han estat el conveni entre l’Ajuntament i l’INCASÒL per a possibilitar la construcció d’habitatges socials de lloguer al municipi, o el projecte tècnic per a la substitució de l’actual gespa del camp de futbol per una de nova generació.

També s'encarregarà la traducció a l’anglès i francès dels texts del segon llibre de fotografies que prepara el Centre d’Estudis, s'ha adjudicat els treballs de redacció del projecte executiu de la segona fase de la reforma de la carretera BV-5003, i s'ha aprovat el projecte d’enderroc de l’antiga escola bressol –que també va ser escola pública amb el nom de Nostra Senyora de Queralt– el conveni amb les perruqueries Antonia i Tania per prestar servei a la residència de Can Dotras.

Edicions locals