La casa de la vila de Montmeló recupera l'entrada original per Sant Jordi

Dilluns es podran visitar les noves instal·lacions

Societat

La casa de la vila de Montmeló recupera l'entrada original per Sant Jordi
La casa de la vila de Montmeló recupera l'entrada original per Sant Jordi | Ajuntament de Montmeló

La nova oficina d'atenció ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Montmeló entrarà en funcionament dilluns, coincidint amb la diada de Sant Jordi. Aquell dia es farà una jornada de portes obertes de l'OAC per tal que la ciutadania conegui en primera persona les noves instal·lacions municipals.

La nova oficina se situa a les antigues dependències de la Policia Local amb accés directe des de la plaça de la Vila, recuperant així l'entrada principal al consistori. L'entrada de l'Ajuntament que ha estat disponible fins ara, quedarà restringida a l'ús per part del personal de la casa i com a accés als actes de la Sala de la Concòrdia.

Es tracta d'una oficina més àmplia i lluminosa, amb tres taules d'atenció ciutadana, un espai de recerca de feina, un altre per dur a terme les gestions de forma telemàtica i dos despatxos per a l'atenció tècnica. El nou espai està completament adaptat i compta amb mesures d'estalvi energètic.

L'Ajuntament pretén amb aquestes obres que els usuaris que han de realitzar tràmits al consistori, ho puguin fer amb la màxima comoditat i eficiència.

Edicions locals