Els usuaris del CEM Les Vernedes ja poden reservar activitats per Internet

Aquest divendres s'ha posat en marxa el servei tecnològic

Societat, Esports

Les reserves també es poden fer a través del terminal que hi ha al centre
Les reserves també es poden fer a través del terminal que hi ha al centre | Ajuntament de Montornès

Montornès del Vallès

El CEM Les Vernedes ha posat en marxa un servei tecnològic per poder fer la reserva d'activitats dirigides en línia. La millora s'ha incorporat al web del complex, a l'app per a dispositius mòbils, i al terminal quiosc ubicat al mateix equipament.

Aquest divendres s'ha posat en funcionament el nou sistema de reserves de classes d'activitats dirigides. Tot i que el sistema s'ha activat avui, el passat dilluns ja es van posar els aplicatius en funcionament perquè les persones abonades s'hi poguessin començar a familiaritzar.

El centre també ha posat a l’abast dels seus abonats un terminal quiosc així com una app, que permet accedir des dels dispositius mòbils als horaris de les activitats, al programa personalitzat d’entrenaments i, ara també, fer la reserva de plaça a les activitats dirigides.

Aquesta mesura ja va ser anunciada fa un any, després de les queixes d'alguns usuaris per la massificació d'algunes de les activtats al complex. La direcció del servei va explicar que la reserva per Internet vol evitar les esperes que poden generar-se a l’inici de determinades activitats dirigides.

Edicions locals