Els carrers de Montmeló ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi

Dilluns tornaran les parades de llibres i roses, però hi haurà activitats durant tota la setmana

Cultura

Els carrers de Montmeló ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi
Els carrers de Montmeló ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi

Roses i llibres, paradetes, carrers plens de gent i d’alegria, certàmens literaris i artístics. La diada de Sant Jordi torna dilluns i ho fa amb una programació plagada d’activitats arreu del Baix Vallès, que en molts casos comencen aquest divendres i s’allarguen fins a finals de la setmana vinent.

A Montmeló, la música del grup Divadams s’unirà amb les lletres de poemes d’autors com Montserrat Abelló, Rosa Leveroni, Josefa Contijoch, Marta Pessarodona, Olga Xirinacs, Dolors Miquel, Maria-Mercè Marçal, Enric Casasses, Joan Margarit, Salvador Espriu o Joan Salvat-Papasseit per donar inici a una nova celebració de Sant Jordi. Araceli Aiguaviva, Laia Porta i Loni Geest, tres dones amb una llarga trajectòria musical i que tenen dues grans passions com el jazz i la poesia, són les integrants de la banda que divendres (19 h) protagonitzarà la 6a revetlla de Sant Jordi a la biblioteca La Grua de Montmeló. També en forma part el guitarrista Peter Lemberg.

També divendres a les 19 h tindrà lloc el concert de Sant Jordi de la coral del casal Gent Gran, a la Sala de la Concòrdia.

L’endemà, dissabte, acabarà el termini per participar en la 17a edició del concurs de punts de llibre de Sant Jordi a Montmeló. Els premis als guanyadors no es lliuraran fins divendres vinent. I dilluns, la plaça de la Vila montmelonina s’omplirà de parades de roses i llibres.

Edicions locals