La Mitja reconeix els millors atletes locals d'engunay

L'acte també va servir per repartir els diners recollits per a la Creu Roja i la Fundació Esclerosi Múltiple

Esports

L'últim acte de la Mitja Marató de Montornès
L'últim acte de la Mitja Marató de Montornès

Dimecres es va fer l'entrega de premis als atletes locals que conclou els actes de la Mitja de Montornès. L'escenari va ser l'Hotel Augusta de Vilanova del Vallès i es va reconèixer als atletes millors classificats de cada una de les poblacions per on passa la prova atlètica –Montornès, Montmeló, Vilanova i la Roca–.

De Montornès, els guardonats van ser Alberto Viera i Begonya de Gregorio; de Montmeló, Héctor González i Isabel Vázquez; de Vilanova, Alfonso Carretero i Sílvia Cedillo; i de la Roca, Alexandre Pagès i Vanesa Sancho, que també van guanyar el premi de primers en passar per la plaça de l'Era de la Roca –punt més allunyat de la sortida de la cursa– i el de primers roquerols en passar per la Roca. Els premis van ser entregats pels alcaldes de les quatre poblacions –José Antonio Montero, Antoni Guil, Yolanda Lorenzo i Carles Fernández–.

La Mitja solidària

A l'acte també es va fer entrega dels xecs a les entitats amb les que enguany ha volgut col·laborar la Mitja. Primer es va fer entrega de la recaptació íntegra de la Mini Solidària –1.200 euros– a la Creu Roja de Granollers. El segon xec –de 1.000 euros que surt de la donació de Henkel de 0,5 euros per cada inscrit– va ser per a la Fundació Esclerosi Múltiple. 

Edicions locals