Encarregada la segona fase de la reurbanització de les carreteres que travessen Montmeló

Està previst que s'iniciïn les obres al tercer trimestre de l'any

Societat

Render del projecte tal com quedarà l’espai urbanitzat. Foto: Ajuntament de Montmeló
Render del projecte tal com quedarà l’espai urbanitzat. Foto: Ajuntament de Montmeló

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Montmeló va aprovar el passat febrer la licitació del concurs per a la redacció del projecte de la segona fase de les obres de reurbanització de la carretera BV-5156 i BV-5003.

La licitació de l’encàrrec del projecte, que té un import de 37.616 €, inclou la redacció d’una obra de 1.167.000 € que comprèn el tram entre el carrer Pubilla i el carrer Folch i Torres, davant de les piscines. Aquest projecte és finançat amb un ajut de la Diputació i mitjançant recursos propis repartits entre aquest any i el vinent.

Es tracta d’un projecte que ha de continuar amb la línia estètica i d’acabats de la zona centre (1a fase de les obres) i la urbanització de la llosa del soterrament, fet que hauran de tenir en compte l’equip redactor que finalment sigui adjudicatari dels treballs.  A més, aquesta obra inclourà el canvi dels serveis i instal·lacions existents (aigua, enllumenat, electricitat, etc.)

El termini d’entrega del projecte finalitzarà cap a finals de juny, per tal que les obres comencin al tercer trimestre d'enguany.

Edicions locals