Tot a punt per a la 25a Mitja Montornès

Hi participaran dos milers de corredors

Esports

Tot a punt per a la 25a Mitja Montornès
Tot a punt per a la 25a Mitja Montornès

Montmeló, Montornès del Vallès

2.000 atletes es donaran cita diumenge per disputar la Mitja i la cursa dels 6 quilòmetres. Abans, dissabte, 500 joves correran la Mini. Tot i un petit descens respecte les inscripcions de 2017, la Mitja de Montornès es manté en plena forma.

Entre els corredors més destacats que participaran diumenge de la cursa, a banda del padrí de la cursa, Jesús García Bragado (ISS l'Hospitalet), l'atleta espanyol amb més medalles en mundials i més participacions en Mundials i Jocs olímpics, hi ha Janeth Becerra (CA La Sansi), campiona de Catalunya a la mitja marató 2017 i millor marca en mitja marató (1h19'); Kitja Valtere (CA La Sansi), atleta letona amb una marca d'1h24' en mitja marató; Maria Garcia Alonso (Club At. Palafrugell), campiona de Catalunya a la Marató 2017; David Guiamet (IRun WithLeiva), guanyador del Campionat de Catalunya de Marató 2013 i 2014 i millor marca en mitja marató (1h08’); El Mehdi Aboujana (FC Barcelona), corredor especialista en mig fons; Driss Lakhouaja (CA La Sansi), dues vegades guanyador de la Mitja Montornès; o Abderrahim El Jaafari (CA La Sansi), campió de Catalunya de cros 2017 i millor marca en mitja marató (1h03’).

Tots aquests atletes, amb dos milers de corredors més, arrencaran la cursa a les 10 del matí des de la plaça Pau Picasso de Montornès. El recorregut baixarà cap a Montmeló fins i tornarà a pujar en paral·lel al riu Mogent fins a la Roca del Vallès, passant també per Vilanova. Un cop a la Roca, restaran els darrers quilòmetres de cursa fins a l'arribada, al mateix punt d'inici, la plaça Pau Picasso.

Edicions locals