Carreteres tallades per Volta Ciclista a Catalunya que passarà pel Baix Vallès

Serà dimarts, per la disputa de la segona etapa de la prova que va de Mataró a Valls

Esports

Martorelles

Dimarts, la Volta Ciclista a Catalunya passarà pel Baix Vallès, en concret el tram que va de Vilanova fins a Moncada i que afectarà BV-5001 de 13.30 h fins poc abans de les 14 h, segons informen els Mossos d'Esquadra.

En la 98a Volta Ciclista a Catalunya hi participen 25 equips i 175 corredors i és un dels esdeveniments més importants del món del ciclisme a nivell internacional. L'edició d'enguany se celebra del 19 al 25 de març, recorre més de 1.200 km i es desenvolupa en 7 etapes:

Calella – Calella (152,3 km de recorregut)
Mataró – Valls (175,6 km de recorregut)
Sant Cugat del Vallès – Vallter 2000/Setcases (Vall de Camprodon) (199,2 km de recorregut)
Llanars/Vall de Camprodon – La Molina (Alp) (170,8 km de recorregut)
Llívia – Vielha (Val d’Aran) (212,9 km de recorregut)
Vielha (Val d’Ara) – Torrefarrera (194,2 km de recorregut)
Barcelona – Barcelona (154,8 km de recorregut)

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra establirà un dispositiu especial amb 1.000 agents aproximadament, que prestaran servei de protecció de l’esdeveniment, regulació del trànsit i seguretat viària. En aquest sentit, donaran cobertura tant dinàmica com estàtica al pas de la cursa amb l’objectiu de garantir la seguretat viària i la integritat tant dels participants com dels ocupants dels vehicles que circulin en aquests moments pels trams afectats per la cursa durant els 7 dies. Les Policies Locals afectades pel pas de la cursa i el Sistema d’Emergències Mèdiques també col·laboraran donant suport a les unitats policials participants en el dispositiu.

Edicions locals