ICV carrega contra la comunicació de l'Ajuntament de Montmeló

El ple de dimarts va aprovar la posada en marxa d'un pla comunicatiu

Política

El ple ordinari de Montmeló de dimarts passat va tirar endavant la proposta d'engegar un pla de comunicació de l'Ajuntament. Tanmateix, des d'ICV consideren que es tracta d'una "nova eina de propaganda" del govern.

La proposta es va aprovar amb els vots a favor del sis regidors del PSC i el d'ERC, i amb els vots en contra dels sis representants d'ICV-EUiA-E. El portaveu d'aquesta formació, Jordi Manils, va justificar la seva negativa per la “falta de voluntat de que la comunicació municipal inclogui la participació ciutadana". Segons la seva opinió, el que proposa aquest nou pla comunicatiu és una manera per "millorar la imatge de marca de la propaganda del govern municipal”.

L'Ajuntament, però, considera que el que pretén aquest nou pla comunicatiu és informar la ciutadania de la millor manera possible. Concretament, l'alcalde, Antoni Guil, va explicar que necessitaven "que algú analitzés des de fora" la manera com ha estat comunicant el consistori fins ara, "que posés en evidència aquells defectes de la comunicació de la informació a la ciutadania, i que fixés una sèrie d’accions i estratègies per tal de poder visualitzar aquest canvi en l’estratègia de comunicació de l’Ajuntament”. És això el que ha fet una empresa externa. Ara, el que es proposa, en paraules de Guil, és "que allò que succeeix al municipi, en particular de l’acció de l’Ajuntament, arribi a la ciutadania de la millor forma possible, perquè la gent pugui utilitzar els mitjans municipals com a mitjans habituals per captar aquesta informació".

Edicions locals