Montmeló es prepara per la Festa de l’Esport

L’acte arriba enguany a la quarta edició

Esports

Divendres, la Sala Polivalent tornarà a acollir la Festa de l'Esport de Montmeló on es coneixeran els millors esportistes locals de l'any 2017.

La novetat d'aquesta edició serà el reconeixement als valors esportius, un guardó que es podrà atorgar no només a esportistes, sinó també a membres del cos tècnic, de la junta o persones particulars que han destacat pel seu esperit esportiu de solidaritat, companyonia, joc net o dedicació.

El procés d'elecció dels premiats ha estat realitzat per les entitats esportives que conformen el Consell Municipal d'Esport de Montmeló. Entre novembre i desembre, les diferents entitats van presentar les candidatures i reconeixements. A principis de gener va tenir lloc la votació per part de tots els membres representats al Consell Esportiu.

El requisit indispensable de tots els candidats és que pertanyin a una entitat esportiva de Montmeló. Cada entitat podia presentar un màxim de 6 candidats, un per cada categoria, argumentant els motius i mèrits obtinguts per l'esportista.

El jurat ha estat format per socis o membres de la junta de cada entitat i, com és habitual en aquest tipus de votacions, els membres del jurat no podien votar la seva pròpia candidatura.

Els premis que s’entregaran seran els de millor esportista femenina major d'edat; millor esportista femenina menor d'edat; millor esportista masculí major d'edat; millor esportista masculí menor d'edat; millor equip major d'edat; millor equip menor d'edat i reconeixements als valors esportius.

L'Escola de dansa i cant For Dance Center, s'encarregaran d'obrir i tancar la gala d'entrega de guardons.


 

Edicions locals