Montmeló disposarà d'una nova Oficina d'Atenció al Ciutadà

L'Ajuntament aprova el projecte de l'espai a la planta baixa de l'edifici antic del consistori

Societat

L'Ajuntament de Montmeló ha aprovat el projecte per construir una nova Oficina d'Atenció al Ciutadà a la planta baixa de l'edifici antic de l'Ajuntament, amb l'objectiu de millorar l'atenció als veïns. El projecte té un pressupost d'uns 125.500 euros.

El projecte consisteix en la reforma d'una part de la planta baixa de l'edifici antic de l'Ajuntament, espai que ocupaven les oficines de la policia municipal que es van traslladar a un nou emplaçament. A més s'ocupa l'accés des de de la Plaça de la Vila, el vestíbul de l'edifici antic de l'Ajuntament, les sales de servei existents en la part dreta i un sala del Jutjat de Pau.

El projecte, promogut per l’Ajuntament i redactat pel seus serveis tècnics, preveu diverses actuacions: es fa una primera actuació d'enderroc d'envans, paviments, revestiments i instal·lacions per obtenir un espai més obert i transparent i crear un nou accés
adaptat des de la plaça de la Vila per on s'entrava a l'antic edifici de l'Ajuntament, "recuperant la importància i el caràcter públic de aquesta part de l'edifici que estava actualment en desús", apunta l'arquitecte municipal, Josep Reyes.

El programa de les noves dependències de l'OAC consta de vestíbul d'accés des de la plaça de la Vila; la recepció es situarà en l'espai del vestíbul actual i es farà una nova sala d'espera i una oficina d'atenció amb tres punts separats per mampares de vidre.

S'actuarà en una superfície total de 172,52 m2, dels quals la sala principal d'atenció al públic ocupa una superfície de 75,15 m2 i la resta son espais destinats a vestíbul, consergeria, banys, sala d'espera, despatxos i espai de recerca.

Edicions locals