El televisiu Quim Masferrer actuarà a la Polivalent de Montmeló

L'actor i presentador porta a escena el monòleg 'Temps'

Cultura

La Sala Polivalent de Montmeló obrirà la programació de l'any amb un nom mediàtic. Es tracta de l'actor Quim Masferrer que portarà a l'escenari la seva obra Temps, el proper 27 de gener.

Temps és un monòleg teatral que barreja intel·ligentment comèdia i tragèdia. Masferrer encarna un home que acaba de saber que li queden 90 minuts de vida. Amb aquest temps, el protagonista s'allibera de les cotilles de la realitat i passa comptes amb el món. El retret, la crítica, la ironia, el sarcasme, la ràbia, els comiats, els records, els desitjos estroncats i els somnis mai complerts, fan una mixtura amarada d’humor i tristor, una tragicomèdia sobre el temps, la vida i la mort, dirigida per Ramon Fontserè, d'Els Joglars.
 
La dramatúrgia s’acoloreix amb diferents peces musicals d’entre les quals en destaquen dues: la cançó L’Aigle noir, interpretada en francès per Roger Mas i la cançó The man comes around, amb la veu de Johnny Cash i, al ritme de la qual, Masferrer es desplaça, en la seva cadira de rodes.

Masferrer, actualment molt popular per la seva activitat televisiva com a presentador del programa El foraster de TV3, és, a més, actor i director de teatre, guionista i monologuista. Ha col·laborat i presentat diferents programes de televisió i ràdio a TV3, RAC 1 i Catalunya Ràdio pels que ha guanyat diferents premis a nivell nacional. És, també, el fundador de Teatre de Guerrilla.
 
Temps arriba a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló, el dissabte 27 de gener, a partir de les 21 hores. La venda d'entrades és online, mitjançant la web de tincticket.com

Edicions locals