El CPA Mollet i el CP Parets tanquen el 2017 amb els festivals de Nadal

El espectadors van gaudir dels millors balls de l'any i coreografies noves

Esports

Davant de dos pavellons plens –el de Riera Seca i el municipal de Parets– el club de patinatge artístic de cada localitat van fer el Festival de Nadal.

A Mollet s’hi van agrupar més de 160 patinadores i patinadors que van exhibir les millors coreografies de l’any que acaba. L’Escola de Ball Dandy va deleitar als espactadors amb un número de ball acrobàtic. “Amb aquest acte, donem per acabada la temporada.

Ara, fins a finals de gener, no tornem a començar. Serà amb el Campionat de Barcelona de Show i, al febrer, el Festival de Figures Obligatòries que farem a Mollet”, explica Jose Antonio Marco, president del CPA Mollet.

El CP Parets es va lluïr sobre les quatre rodes al so dels ritmes llatins que conduïen l’espectacle. Per a l’ocasió, el club va preparar coreografies específiques que han treballat els últims mesos. “Els nens de les escoles del poble són els que s’ho van passar millor, perquè era la primera vegada que patinaven en un pavelló amb tanta gent”, diu Mati Gamero, presidenta del club.
 

Edicions locals