Els festivals de patinatge de Nadal omplen de llum i música Mollet i Parets

El cpa mollet i el cp parets mostraran els seus balls

Esports

El CPA Mollet farà dissabte, a les 18.30 h al pavelló de Riera Seca, el ja tradicional Festival de Nadal. A la pista sortiran per grups totes les patinadores del club i mostraran, en petites exhibisions, les seves habilitats sobre les quatre rodes i els balls que han preparat per a l’ocasió, entre música i efectes de llum.

 També hi participaran altres clubs de patinatge i escoles, com Caldes d’Estrac, Llica de Vall, Granollers, Santa Coloma de Gramanet o l’Escola de Ball Dandy.

Diumenge, el torn de Parets
El CP Parets també se suma a la festa del patinatge nadalenc i diumenge el pavelló municipal acollirà el seu festival dedicat als ritmes llatins. Cap a 200 patinadores, entre les del club i els artistes convidats d’enguany –ASPA Lliçà de Vall, Palau, Ciutat de Terrassa, Ciutat de Sabadell i les escoles de Parets, Pompeu Fabra, Pau Vila i Nostra Senyora de Montserrat, que fan extraescolars de patinatge–. També es podran veure els balls en parella de les integrants de l’entitat que han anat a campionats estatals. L’exhibisió començarà a les 18 h.

Edicions locals