Montmeló estrena un nou espai municipal de ‘coworking’

La taxa per a la utilització de l’espai preveu bonificacions per als veïns

Societat

El Centre de Formació i Recursos G2M acull, des d’aquest octubre, un nou espai de coworking o treball compartit, una sala amb diversos punts de connexió a la xarxa on poden treballar-hi diverses persones alhora en un ambient tranquil.

L’Espai Coworking és un servei de cessió d’espais municipals per a treballadors o empreses perquè facin activitats de formació o puguin treballar-hi. Aquest servei s’afegeix a la tasca habitual de foment de l’ocupació que du a terme el Servei Local d’Ocupació.

La taxa per a la utilització de l’espai –disponible únicament per a persones que estiguin ocupades legalment– preveu diverses franges horàries i bonificacions per als veïns de Montmeló que en facin ús.

D’altra banda, altres espais del municipi disponibles per al foment de l’ocupació són els de recerca de feina –amb espais, orientació i formació 100% subvencionada per a persones que necessiten millorar la seva competència en la recerca de feina i que busquen un lloc disponible on poder-ho fer amb regularitat–, l’espai Emprèn –amb despatxos i aula totalment equipada de cuina i menjador i condicions especialment avantatjoses per a nous emprenedors–, i les aules de formació amb característiques i mides diverses, equip de projecció, aire condicionat, informàtica, cuina i menjador, etc. 

Edicions locals