Tanquen els col·legis electorals del Baix Vallès sense incidents remarcables

Cants dels Segadors i aplaudiments en els moments del tancament i la sortida de les urnes

Política

La vintena de col·legis electorals oberts aquest matí al Baix Vallès han tancat ja les portes després de la jornada del referèndum que al Baix Vallès s'ha viscut sense incidents remarcables. En alguns casos el recompte s'està fent al mateix col·legi i en d'altres, les urnes s'han traslladat a altres punts com a mesura de seguretat per la possible intervenció policial.

 Amb cants d'Els Segadors i aplaudiments a la sortida de les urnes, han tancat la vintena de col·legis electorals del Baix Vallès. No tots, però, han arribat a les 20 h, hora oficial de tancament. A Parets, per exemple, els quatre col·legis electorals han tancat cap a les 18.30 h com a mesura de seguretat davant l'avís de la possible arribada de la Guàrdia Civil.

Hi ha hagut col·legis que directament no han obert, és el cas de l'INS Aiguaviva de Mollet, el Marta Mata de Montornès o els col·legis de Montmeló, on tot i que oficialment hi havia cinc punts de votació, totes les urnes, finalment s'han concentrat al pavelló municipal.

Edicions locals