Montmeló inverteix 60.000 euros en el pavelló municipal

A més de la reparació de la coberta per evitar filtracions també es millorarà la seguretat i es renovarà el vestíbul

Societat

La brigada municipal de Montmeló va iniciar la setmana passada un seguit de reformes per millorar la funcionalitat i la seguretat i modernitzar el pavelló poliesportiu municipal del carrer del Dr. Ferran.

D’una banda, es planteja la substitució de la part de coberta més afectada per les filtracions d’aigua, uns 340 metres quadrats, i millorar-ne la impermeabilització renovant les plaques d’aïllament i les graves que hi ha sobre el forjat existent al sostre.

 

També s’actuarà al pavelló per reforçar la seguretat de la instal·lació, de manera que es col·locaran nous llums al sostre, detectors, llum d’emergència a l’escala i la sala de màquines, elements d’evacuació i pictogrames que milloren les condicions actuals de l’edifici, així com també es reforçarà el pany de la porta d’emergència.

 

En relació amb la modernització, s’actuarà al vestíbul de l’edifici amb l’enderroc de parets i de la barra, el canvi de plaques del fals sostre, una nova porta d’accés, el canvi de mobiliari, nova pavimentació en els accessos i pintura. 

 

L’actuació, promoguda per l’Ajuntament i redactada pels mateixos serveis tècnics municipals, té un cost previst de 59.211 euros, dels quals 42.261 estan finançats per una subvenció externa al consistori.

 

 

Edicions locals