Sis baixvallesans a l’onze ideal de futbol de la comarca

La Jornada del Vallès organitza la primera Festa del Futbol del Vallès Oriental amb la col·laboració de Contrapunt

Esports

Granollers acollirà dissabte la primera edició de la Festa del Futbol del Vallès Oriental, que organitza el digital esportiu La Jornada del Vallès, amb la col·laboració de Contrapunt. El plat fort de l’esdeveniment serà el partit que enfrontarà l’EC Granollers –l’equip de màxima categoria de la comarca–, entrenat per Albert Càmara, davant una selecció del Vallès Oriental, en què han estat seleccionats sis jugadors d’equips baixvallesans. Serà a les 19 h al camp del carrer Girona i serà retransmès en directe per Vallès Oriental Televisió (VOTV).

Els jugadors que defensaran la selecció comarcal han estat els més votats pels 41 entrenadors i els 41 capitans dels equips del Vallès Oriental –en unes votacions que impulsa La Jornada del Vallès. El tècnic també serà el més votat, Jordi López del FC Cardedeu. A la porteria hi haurà Albert Matamala, del FC Cardedeu, i Alberto Serrano, del CF Parets. Els defenses convocats són Jordi Solà (CF Mollet), Alex Gordillo (CF Les Franqueses), Otman Naya (CF Parets), Víctor Toro (US Corró), Antonio Ruiz (AE Ramassà), Albert Estudillo (UE Montmeló), Adrián Pacheco (US Corró) i Joan Borrisser (UE Montmeló). Pel que fa als migcampistes, s’han triat Víctor Morales (FC Cardedeu), Alberto Manga (CF Ametlla), Dídac Moreno (CF Les Franqueses), Carles Valls (CF Caldes), Sergio Reina (UD Lourdes), Alan García (CF La Torreta). Finalment, els davanters convocats són Francisco González (CF Parets), Said El Azizi (CE Bigues) i Gerard Beltrán, Paitu i Arnau Fortuny (tots tres del CF Cardedeu), i Miguel Pérez (del FC Cardedeu B). Tots formen part de l’11 ideal que ha confeccionat La Jornada del Vallès aquesta temporada, al qual caldria sumar Riki Alcántara de l’EC Granollers.
El tret de sortida de la Festa del Futbol serà a les 16.30 h amb la disputa d’un partit All-Star de veterans, que enfrontarà una selecció de veterans de la comarca amb una selecció d’exjugadors de l’ECG.

Guardons i premis
Un cop acabat (18.15 h), començarà l‘entrega de guardons als millors de la comarca (millor jugador del futbol vallesà, millor porter, millor equip, millor entrenador, màxim golejador i una menció específica a un equip concret). Els guardons seran entregats per exfutbolistes vallesans de renom.

D’altra banda, durant tota la festa hi haurà sortejos de diferents productes valorats en més de 350 euros. L’entrada serà gratuïta i tots els assistents rebran una revista de 36 pàgines amb informació sobre els protagonistes del futbol de la comarca d’aquesta temporada 2016-2017.

Tres anys d’ideals
La Jornada del Vallès ja ha fet en tres ocasions els 11 ideals de la comarca, el de l’any 2016, el de la temporada 2015-2016 i el de l’any 2015. Enguany, des de la direcció s’ha volgut apostar per una festa del futbol del Vallès Oriental per tal de premiar els futbolistes, equips i entrenadors i “donar la importància que es mereix el futbol territorial de casa nostra”, indiquen des del digital.

L’organització ha comptat també amb la col·laboració de la FCF, la Secretaria General de l’Esport, el club amfitrió –l’ECG, que cedeix el camp– l’Ajuntament de Granollers i el Patronat Municipal d’Esports de les Franqueses. 

Edicions locals