La Mitja Montornès 2017 obre inscripcions

La cursa popular tindrà lloc el proper 23 d'abril

Esports

La 24a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-la Roca ha obert les inscripcions de la cursa, que tindrà lloc el proper 23 d’abril entre les curses de la mitja, de 6 km. L’organització preveu superar els 3500 inscrits de la darrera edició i ha fixat un màxim de 4000 atletes amb un màxim de 2.500 dorsals a la Mitja, 1000 als 6 km i 500 a la Mini Solidària.

El preu de la cursa es manté respecte l’any passat i té un cost de 20 euros, ja sigui a la Mitja o a la cursa de 6 km. Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa, una samarreta tècnica i una motxilla en el moment de recollir el seu dorsal i xip.

La Mitja solidària
La Mitja Montornès tornarà a ser solidària perquè per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 50 cèntims d’euro a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà destinada a la Creu Roja de Granollers i es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Movimento Piu.

Edicions locals