El montmeloní Aarón Martín renova amb l'Espanyol

El futbolista de 19 anys del primer equip blanc-i-blau signa fins al 2022

Esports

El futbolista montmeloní Aarón Martín va oficialitzar a finals de la setmana passada la seva renovació per l'Espanyol fins al 2022. El jugador del futbol base blanc-i-blau, als seus 19 anys, és una de les joves promeses de l’entitat catalana i s’ha guanyat el reconeixement per renovar amb l’entitat de la Primera Divisió.

L’acte de renovació va tenir lloc juntament amb altres dos companys de la base, Marc Navarro i Óscar Melendo. Durant l‘escenificació de la renovació, Martín va reconèixer "la passió i les ganes per defensar aquest escut" i va recordar que el seu millor en aquesta temporada va ser "debutar al meu camp, amb la meva gent".

Aarón Martín va debutar amb el primer equip de l’RCD Espanyol el passat 2 d’octubre de 2016 a la Primera Divisió contra el Vila-real en substitució de José Antonio Reyes. Des d’aleshores, el defensa esquerrà amb projecció n’ha jugat un total de 14 partits, 12 d’aquests de titular. L’Espanyol ocupa el 8è lloc amb 32 punts i aspira a classificar-se a la Lliga Europa de la UEFA.

Edicions locals