Joan Fontserè és nomenat nou director general del Circuit

El substitut de Salvador Cerbià ha estat fins ara director del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat

Esports

Joan Fontserè serà el nou director general del Circuit de Barcelona-Catalunya i iniciarà oficialment la seva etapa a la direcció del traçat el proper divendres 19 de juny, al costat de Vicenç Aguilera, president de la instal·lació. Procedent del món de l’esport i del motor, ha estat director del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat fins al seu nomenament.

L’acord ha estat pres pel Consell d’Administració del Circuit de Barcelona-Catalunya, format per la Generalitat de Catalunya, el RACC i l’Ajuntament de Montmeló. Joan Fontserè agafa el relleu a Salvador Servià, qui ha estat director general del Circuit de Barcelona-Catalunya des del mes de febrer de 2011. El Consell d’Administració destaca l’extraordinària labor que Salvador Servià ha dut a terme al Circuit durant els quatre anys i mig que ha estat al capdavant de la instal·lació.

Joan Fontserè i Pujol (Sant Feliu de Codines, 1974) és diplomat en Ciències Empresarials i Màrqueting. Va iniciar la seva carrera professional en el món del motor desenvolupant tasques comercials a la companyia TopFun. De l’any 2000 al 2011, va començar una nova etapa a l’empresa multinacional Octagon Esedos, com a responsable de l’àrea de motor i posteriorment com a responsable de nous negocis. L’any 2011 va passar a dirigir el Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat, fins al seu nomenament com a director general del Circuit de Barcelona-Catalunya. En l’actualitat i des del 2011, també és regidor a l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines, una tasca que ja va desenvolupar de l’any 1999 al 2003.

Edicions locals