Estació a l'espera

Editorial

Un any després de l'adjudicació de les obres per a la millora de l'accessibilitat i la seguretat de l'estació de tren Mollet-Sant Fost tot segueix igual, o potser pitjor.

La impugnació de la constructora concessionària de les obres, COMSA, al projecte d'execució dels treballs, obligarà Renfe a refer la planificació, un fet que endarrerirà encara més l'actuació a l'estació ferroviària, que estava prevista que comencés la primavera de l'any passat i que havia d'estar enllestida aquest estiu.

Malgrat intervencions puntuals en els darrers anys, l'estació, per on passen gairebé 8.000 passatgers diaris, continua amb greus mancances i és una de les demandes històriques de la ciutat.

Fa anys que Renfe, en diverses ocasions, ha anunciat a bombo i platerets la inversió en aquest equipament, que ascendia, segons el projecte ara paralitzat, a més de 3 milions d'euros. El més calent, però, és a l'aigüera i, un cop més, sembla que la reforma anirà per llarg. Almenys a Santa Rosa s'han posat mans a l'obra.

Edicions locals