Tornen les nits dels Fresc Festival amb una funció d’homenatge als professionals essencials durant la pandèmia

Del 27 de juny al 17 de juliol els Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell acolliran la 4a edició del Fresc Festival

Cultura, Aparador

Peyu presentarà l'espectacle 'El Gallardo español'
Peyu presentarà l'espectacle 'El Gallardo español'

SABADELL / TEXT: AMIC
Sabadell recupera aquest any el seu Festival d’Estiu. Després de la suspensió de l’edició de l’any passat a causa del covid-19, el Fresc Festival torna aquest any amb 18 espectacles dels àmbits de la música, el teatre i la paraula que actuaran a l’Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell, entre el 27 de juny i el 17 de juliol.

El Festival d’Estiu de Sabadell serà una de les primeres grans cites culturals que es recupera a la ciutat i la comarca arran de la millora de la situació pandèmica, motiu pel qual l’edició 2021 s’ha plantejat com un espai de retrobada entre els espectadors i els artistes. En aquest context, el Fresc s’obrirà, el 27 de juny, amb un homenatge als professionals essencials durant la pandèmia, que podran assistir gratuïtament a la inauguració oficial, protagonitzada per l’actor Peyu i el seu espectacle El gallardo español.

Les persones que pertanyin a algun d’aquests col·lectius poden sol·licitar la seva invitació doble omplint el formulari que trobaran a la web del Fresc Festival. Com que la demanda d’entrades, presumiblement, superarà l’aforament disponible de l’Amfiteatre, els assistents s’escolliran mitjançant un sorteig.

18 espectacles a la programació

En total la programació compta amb 18 espectacles: sis de teatre, nou de música i tres de paraula. Pel que respecta al teatre, en Peyu realitzarà un altre sessió d'El gallardo español oberta a tot el públic el 28 de juny. També hi haurà representació d’Accions de resistència de Susana Barranco, Amar d’Alberto San Juan i El Muntaplats de la companyia El Galliner, entre d’altres. El sabadellenc Jaume Garcia es transformarà en Van Gogh el 8 de juliol.

Alberto San Juan presentarà l'obra 'Amar´

Com a espectacles musicals, trobarem a Beth, Roger Mas, La Vella Dixieland, The Hanfris Quartet, a La Barcelona Gipsy Balkan Orchestra, Cobla Mediterrània, Cris Juanico, Gemma Humet i Joan Vázquez. I pel que respecta als espectacles de paraula, aquests seran: Vull les olives de Dolo Beltran i Ana Carner, La força incendiària de les paraules de David Fernández i la sabadellenca Lu Rois i Cafè d’Alger de Yacine Belahcéne i Marta Millà.

Impulsa

Amb el suport de

Edicions locals